Голова Житомирської облорганізації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська приїхала до Юлії Тимошенко додому і виклала фото з політиком у неформальній обстановці.

"У тиші і на природі продовжуємо працювати над "Новим курсом" і обговорювати стратегію виборчої кампанії. У ЮВТ вдома", - написала Лабунська під знімком.

Крім того, Анджеліна Вікторівна написала емоційний пост, у якому звернулася до хейтерів.

"Бесіться тролі і зрадники, собака гавкає, караван йде і я вас не боюся! Ми з ЮВТ як-небудь самі розберемося, все дуже просто, коли говориш правду і віриш один одному!!! Якраз в 14 годин зустрічаюся з ЮВТ і Кожем'якіним буду доповідати, що зрадників кінчила, Новий курс з новими особами працює!!! І ще купа всяких справ, про деякі з них будете дізнаватися з ФБ! Мені давно так не було легко, ще б Порошенка і його команди швидше скінчити, покарати винних і це вже неминуче, всьому свій час!!! А на конюшню в суботу поїду, з кумом вже домовилися, тим більше мені ще коня прокурору Вийтовичу в Королівський суд призвести треба, а то він вимагає коня на допит, з якого я впала 22 грудня 2018!!!", - заявила соратниця Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко написала пост-подяку і записала відео всім українцям, які проголосували за неї у першому турі виборів. Відео вона виклала на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Цей пост – подяку всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяка українцям і подяка команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйона голосів", - писала вона.

Юлія Тимошенко

Нагадаємо, Пальчевський розповів про роль Тимошенко на президентських дебатах.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко відповіла на пропозиція Зеленського про дебати.

Також Знай.uа писав, журналісти злили відео з "замку" Порошенкf.