Голова Житомирської облорганізації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська приїхала до Юлії Тимошенко додому і виклала фото з політиком у неформальній обстановці.

"У тиші і на природі продовжуємо працювати над "Новим курсом" і обговорювати стратегію виборчої кампанії. У ЮВТ вдома", - написала Лабунська під знімком.

Раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце за результатами першого туру, може потрапити у другий. Таке можливо за умови, якщо хтось із двох інших кандидатів - Володимир Зеленський чи Петро Порошенко, відмовляться від участі у виборах.

Про це повідомила "Українським новинам" член Центральної виборчої комісії Світлана Кустова.

Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко мають право відмовитися від участі в другому турі виборів до кінця 7 квітня. У цьому випадку їх місце займе Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце у першому турі.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Крім того, Юлія Тимошенко написала пост-подяку і записала відео всім українцям, які проголосували за неї в першому турі виборів. Відео вона виклала на сторінці у Facebook.

"Цей пост – подяку всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяку українцям і подяку команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйона голосів. Цього виявилося замало для перемоги, але цього достатньо для нашої роботи в ім'я вільної і щасливої України. Тому що ви – не просто два з половиною мільйони громадян. Ви – найкращі!", - писала вона.

Юлія Тимошенко

Нагадаємо, Пальчевський розповів про роль Тимошенко на президентських дебатах.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко відповіла на пропозицію Зеленського про дебати.

Також Знай.uа писав, журналісти злили відео з "замку" Порошенко.