Відео, яке опублікували в пропрезидентському паблику "Європейське майбутнє України", демонструє не тільки цинізм команди Порошенка.

В самому ролику показано, як Зеленського збиває автомобіль. Дана публікація викликала ефект бумеранга, який вдарив по самому Порошенко.

Автори настільки жахливого відео не змогли розрахувати, що воно викличе аналогію з загибеллю політика В'ячеслава Чорновола, проте звільнитися від цієї думки непросто. Нагадаємо, Чорновіл загинув в 1999 році в автокатастрофі за участю вантажівки КАМАЗ.

Після смерті українського політика назвали надією України.

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Ролик зі "смертю" Зеленського проводить ще одну аналогію — команда Порошенка генетично поєднана з політичними силами 90-х років.

Експерти кажуть, що відео – ніщо інше, як загроза вбивства.

За словами політолога Михайла Погребінського, мета відеозапису – дестабілізація штабу Зеленського. Також публікація носить страхітливий ефект. У той же час, сам президент може спокійно відмахнутися від звинувачень у залякуванні свого конкурента, оскільки відео з загрозою не було розміщено на офіційних каналах Петра Порошенка.

Ролик повинен був наштовхнути глядача на висновок про те, що невблаганна машина прибирає з дороги "наркомана", для якого є одна дорога — доріжка кокаїну.

Володимир Зеленський

Але виявилося, що ролик «позначив» не туди і продемонстрував, що вантажівка - вбиває єдину надію на те, що в країні відбудуться зміни.

"З етичної сторони цей ролик — заплив за червоні буйки. Це взагалі за межею добра і зла. Тепер коливні виборці навряд чи масово побіжать голосувати за Порошенка. Навпаки, вони можуть співчувати в цій ситуації Зеленському і качнуться в його бік, посиливши електоральні позиції кандидата напередодні фінального голосування", - каже політолог.

Про те, який сенс вкладали творці в свій цинічний шедевр, треба запитувати в президента і його піарників. Таку думку висловив політолог Кость Бондаренко. Він натякає, що команда Порошенка посилає Зеленському особливі символи.

Петро Порошенко

"Мені це нагадує пародію на пісню Юрія Антонова: "Летючою ходою ти вийшла з травня і зникла з очей – під машиною КАМАЗ". Я навіть не знаю, що це за народна творчість у виконанні Банкової. Крім дурниці взагалі нічого не бачу. Я не розумію, навіщо це команді Порошенка", - говорить експерт.

Нагадаємо, Порошенко розчавив Зеленського фурою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко ошелешив українців заявою: "Йду в депутати"

Також "Знай.ua" писав про те, що Коли і де дивитись дебати Зеленського і Порошенко 2019