У команді кандидата у президенти України Володимира Зеленського звернули увагу на тонни бруду, що виливаються на шоумена напередодні другого туру.

Про це зазначає офіційниц Телеграм-канал "Команда Зеленського".

Зокрема, йдеться проте, що опоненти Зеленського вдались до використання так званих чорних технологій, які можна помітити на кожному кроці.

У штабі Зеленського нагадали, що сам термін "чорний PR" з"явився доволі давно. Основним його завданням є саме робота у політичній сфері, коли необхідно "очорнити" свого противника.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ви вже не з чуток знаєте, що таке чорний PR! Адже зараз бачите його на кожному кроці, на кожній сторінці в соціальних мережах і цих вбросів терпіти ще 10 днів! До речі, термін "чорний PR" з'явився для позначення політичної інформації, поширюваної через замовні публікації в ЗМІ та листівки, оплачувані неофіційно, у яких красувались наклепи та розповсюдження конфіденційної інформації", - зазначили у штабі Зеленського.

Крім того у штабі кандидата додали, що подібна технологія вже доволі давно існує на теренах розвинених держав. Проте до неї вдаються лише тоді, коли помітна беззаперечна поразка.

Брудний PR існує давно і добре розвинений в іноземних державах. До нього звертаються політики в агонії програшу. Природно, чорний PR активізується під час виборів. Як у принципі наразі відбувається в Україні!", - додали у штабі.

При цьому у Зеленського відразу ж натякнули, що його опоненти розпочали активну медійну кампанію, яка можна помітити на різного роду бордах та стовпах.

"Всі надивились на нові борди? Фейкові наліпки на стовпах? Вброси від чинної влади у фейсбуці? Як думаєте, ці події увійдуть в історію під лозунгом "вперше чорний PR програв честі та прозорості"?", - зазначили у штабі Зеленського.

Нагадаємо, студія "Квартал 95" закликає українців віддати свій голос у другому турі президентських виборів 21 квітня за Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", схоже, що Порошенку сподобалось здавати аналізи: президент знову завітав на славнозвісний стадіон "Олімпійський" для цієї процедури.

Також "Знай.ua" писав, що телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "список Зеленського", який містить призначення топ-чиновників на головні посади країни у разі перемоги слуги народу на виборах.

Зеленського зупинить тільки смерть, у Порошенка немає шансів - Пальчевський