Студія "Квартал 95" закликає українців віддати свій голос у другому турі президентських виборів 21 квітня за Володимира Зеленського.

Творча команда кандидата в президенти опублікувала на своєму офіційному акаунті в Facebook ролик на підтримку шоумена.

"Ми українці! Ми єдині! Згадайте про це ...", - з таким закликом звернулася компанія "Студія Квартал 95" до своїх дописників.
Варто відзначити, що в головній ролі знявся сам кандидат у президенти і художній керівник Володимир Зеленський.
За сюжетом ролика, кортежі чиновників, що проїжджають, розділяють різних людей по обидві сторони дороги. Але як тільки загоряється зелене світло, всі вони об'єднуються. Після чого виходить Зеленський і всі вони йдуть за ним.

Володимир Зеленський

Підписники в коментарях не могли стримати емоцій. Вони натхненно відреагували на відео і теплими словами підтримали Зеленського. Багато хто подякував кандидату в президенти та побажав перемоги в другому турі виборів.
"Нарешті в нашій багатостраждальній країні з'явився порядний президент!Спасибі тобі, Володимире, що зважився на такий крок! Ми з Тобою!", - написали під відео.
"Соціальна правильна реклама,озвучена голосом президента - це майбутнє України і новий правильний рівень", - зазначили в коментарях.
"Голосував у першому турі за Зе, і в другому вибір не змінений. Володя ставить all-in!", - додали передплатники.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що до другого туру голосування залишилося трохи більше тижня. Фахівці з соціології заявили, що поки що ще не сталося нічого екстраординарного, щоб могло докорінно змінити ситуацію з виборами. Теоретично, дебати можуть вплинути, але з ними ситуація поки невизначена.

З другого туру з'явилися дані соцопитувань – відкритих і закритих. Так, за інформацією Центру Рзаумкова, у другому турі Володимира Зеленського готові підтримати 36,5 % українців, Петра Порошенка — 22,7 %.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Як повідомляв Знай.uа, Україна ввела нові санкції проти Росії: кого це торкнеться.

Також Знай.uа писав, Трамп приміряв образ Бетмена і відразу був покараний: такого не було ніколи.