Названо "кістяк" команди кандидата у президента Володимира Зеленського - ці люди, можливо, будуть працювати разом із слугою народу у разі його перемоги на виборах 21 квітня.

Володимир Зеленський під час зустрічі

Про це написав відомий продюсер Юрій Сапронов на своїй сторінці в Facebook.

В разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах генеральним прокурором може стати екс-прокурор США Марта Борщ.

"Неофіційно. Але з великою часткою ймовірності. Можливі кандидати при Президенті Володимирі Зеленском. Генеральний прокурор – екс-прокурор США Марта Борщ або екс-голова Національного антикорупційного управління Румунії Лаура Ковеши", — зазначив він.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Також головою Служби безпеки України може стати Ігор Смєшко, а міністром закордонних справ - Олександр Данилюк.

Нагадаємо,українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала до Києва після окупації півострова, Ліза Богуцька різко висловилась на адресу користувачів мережі, які очорняють не лише кандидата в президенти Володимира Зеленського, а й на його маму, яка напередодні дала інтерв'ю.

Володимир Зеленський

Мати шоумена в інтерв'ю "Громадському" вилила свої переживання за сина. Вона вважає, що Володимира Зеленського "поливають брудом" в інтересах його конкурентана виборах, чинного глави держави Петра Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям у другому турі президентських виборів представили можливість обрати кандидата або "відоме зло" або "невідомо що".

Порошенко і Зеленський

Чинний президент України Петро Порошенко як політик вже добре відомий, а якщо переможе Володимир Зеленський - з'явиться шанс на зміни.

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

Також Знай.ua писав про те, що вперше за довгий час президент України Петро Порошенко зібрав термінову нараду фракцію БПП, на якому заявив, що кампанія проти іншого кандидата в президенти Володимира Зеленського повинна прийняти жорсткий характер.