Штаб чинного президента України Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішив розвісити по всій країні бігборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін.

Цю інформацію повідомив керівник секретаріату партії Блок Петра Порошенка Максим Саврасов, передає LIGA.net.

Саврасов зазначив, що крім бордів штаб президента замовив 4 млн примірників газети, на обкладинці якої зображені Порошенко і Путін.

За словами керівника секретаріату, йому невідомо, яка ціна рекламної кампанії і хто є автором її ідеї.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Нам важливо, щоб була реакція. Ми її побачили. Тепер люди будуть думати". Максим Саврасов

Нагадаємо, що екс-кандидат у президенти і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко прокоментував скандал з білбордами чинного президента Петра Порошенка, на яких він зображений разом із главою держави-агресора Володимиром Путіним.

Гриценко заявив, що штаб чинного глави держави і кандидата в президенти Петра Порошенка такою передвиборчою рекламою намагається розколоти країну.

Президент України Петро Порошенко

Раніше портал писав, що інтерв'ю Петра Порошенко в ефірі ICTV поставило в глухий кут багатьох українців, змусивши замислитися над тим, що стратеги політтехнологів гаранта дала збій. В цей раз "під розстріл" потрапила фраза Порошенка, що він сам є російськомовною людиною.

"Ось послання для жителів сходу України. Перша позиція: ми повинні зберегти Україну, ніхто не буде зазіхати на ваше право говорити російською мовою. Я сам російськомовний, і я вже багато разів говорив, що для мене абсолютно природно говорити російською мовою. Я готовий посперечатися з ким завгодно, написати диктант або твір", - сказав він.

Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.uа, експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили у другий тур - Юлія Тимошенко і Анатолій Гриценко.

Також Знай.uа писав про те, що спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів про створення в Верховній Раді міжфракційного об'єднання під назвою "За наступного президента України Зеленського Ст. А.".