Спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів про створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання під назвою "За наступного президента України Зеленського В. А.".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Володимир Зеленський

Голова Ради зазначив, що головою об'єднання є нардеп Віталій Купрій, однак інших парламентаріїв, крім нього, в об'єднанні поки немає.

"Повідомляю про створення у Верховній Раді України 8-го скликання міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента України Зеленського В. А.". Керівником цього об'єднання обрано народного депутата України Віталія Купрія Миколайовича. Але, на жаль, ніякого іншого депутата немає в переліку. І я звертаюся до Віталію Миколайовичу донести, якщо є ще депутати, крім Вас, список апарат, щоб ми могли публічно оголосити, хто входить у міжфракційне об'єднання, крім пана Купрія", - зазначив Парубій.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Андрій Парубій

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Суспільного 14 квітня. Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

"Ми демонструємо досить гнучку позицію у питаннях організації дебатів і нашій гнучкості вистачить і для того, щоб говорити про конкретику зі штабом Зеленського. Нам головне розуміти, що вони дійсно хочуть дебатів, а не цирку і не шоу", — говорить глава штабу.

Нагадаємо, Аласанія підняв ставки: дебати Зеленського і Порошенко подорожчали в шість разів.

Як повідомляв Знай.иа "Можна зливати в унітаз": Дубинський пояснив бунт губернатора.

Знай.иа писав, Томенко показав, як Порошенко переступив Конституцію: у головному законі такого немає.