У понеділок, 8 квітня, голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія назвав точну вартість проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком на НСК Олімпійський. Як відомо, кілька днів тому він оцінював їх проведення в мільйон доларів, а зараз заявив про шість.

Так, за його словами, основне - це оренда самого стадіону мінімум на два дні, на якому необхідно буде встановити сцену. Крім того, необхідні екрани, камери, світло, звук і т. д.

Володимир Зеленський

"Разом все потягнуло на 5,9 млн", - уточнив Аласанія.

При цьому глава НСТУ додав, що кандидатам доведеться заплатити всім телеканалам, які будуть транслювати дебати, оскільки вони можуть вважатися політичною агітацією.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

"Це вже окремо по прайсам усіх каналів", - заявив він.

Аласанія також висловив сумнів, що дебати відбудуться на стадіоні. Він упевнений, що телеканал Суспільне є нейтральним майданчиком, на якому обидва кандидати в президенти проведуть дебати 19 квітня.

Петро Порошенко

Раніше ми писали, що Володимир Зеленський звернувся до українців з нетривіальною пропозицією. Новоспечений політик нагадав, коли відбудуться дебати між ним і Порошенко, а також запропонував усім бажаючим приєднатися і підготувати питання, що наболіли за 5 років президентства чинного глави держави.

Нагадаємо, Євген Кошовий розповів про те, як кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи для перевірки стану здоров'я та наявності або відсутності в організмах психоактивних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Також портал Знай.uа писав, що чинний глава держави Петро Порошенко на тлі поразки в першому турі вирішив змінити стиль спілкування в соцмережах.