У понеділок, 8 квітня представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського зустрілися з командою Національної громадської телерадіокомпанії України для обговорення дебатів, які плануються на 19 квітня. Через деякий час стало відомо, що домовитися про їх проведення у студії телецентру "Карандаш" не вдалося. Про це повідомила директор департаменту по зв'язках з громадськістю та ЗМІ НСТУ Вікторія Сидоренко у своєму коментарі сайту "Детектор медіа".

Зеленський і Порошенко

Вона підкреслила, що домовленості не сталося. За її словами, представники команди Володимира Зеленського оглянули студію в телецентрі "Карандаш", де могли б відбутися дебати згідно з постановою Центральної виборчої комісії, обговорили з представниками НСТУ Закон України "Про вибори Президента України» і заявили, що бажають проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Голова правління Національної громадської телерадіокомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що відповідно до попередніх розрахунків, дебати між двома кандидатами на головну посаду нашої країни на НСК "Олімпійський" можуть обійтися в 6000000. З цього приводу він сказав: "Основні речі - це оренда стадіону. Його потрібно буде орендувати мінімум на два дні, щоб все це влаштувати і побудувати там сцену. Далі залежить від самих сцен, де буде їх розташування, які екрани там будуть, освітлення, озвучення і так далі. Разом все це потягнуло приблизно на 6000000".

Зеленський і Порошенко

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Крім того, Аласание зазначив, що доведеться ще заплатити телеканалам за трансляцію згідно прайсів, якщо буде доведено, що дебати на стадіоні - це політична агітація: "Це окремі суми, які я порахувати не можу. У ЦВК лежать ці прайси, вони незмінні вже і додатково це може бути ще 6000000".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні офіційних дебатів Зеленський звернувся до всіх українців з пропозицією скласти перелік питань, відповіді на які люди хотіли б дізнатися у Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий блогер Гарік Корогодський написав на своїй сторінці, що Петро Порошенко фактично приречений, як кандидат в президенти.

Також "Знай.uа" писав, що кандидат в українські президенти Володимир Зеленський зустрівся з дипломатами і озвучив дві найважливіші проблеми нашої країни.