Колишній нардеп Верховної Ради від партії «Свобода» Ірина Фаріон абсолютно впевнена, що в Україні немає російськомовних. Вона називає їх рабами і окупантами.

Свою жорстку позицію Фаріон розповіла в інтерв'ю, яке опубліковане на її YouTubе-каналі.

Ірина Фаріон

"У нас слабка нація, яка дозволяє себе принижувати. І у нас тут ще заявляють про якесь право російськомовного населення. У нас немає російськомовного населення. Це або раби, або окупанти. І все», – сказала вона. На переконання Фаріон, такі люди «не повинні отримувати освіту, якщо не знають української мови і автоматично не повинні отримувати роботу".

Фаріон приводить в приклад такі країни, як Італія, Франція, Іспанія – адже саме в них від заробітчан вимагають знання мови.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Варто нагадати, що Колишня депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову розпалила скандал. Фаріон розкритикували в мережі за гучне висловлювання в бік Володимира Зеленського та його прихильників.

Екс-політик грубо прокоментувала звернення шоумена. Під час прямого ефіру Фаріон гнівно оголосила війну Зеленському і всім його виборцям.

Як відомо, 31 березня кандидат у президенти Зеленський записав відеозвернення до українців, подякувавши всім своїм прихильникам на виборах. Однак, відому депутатку обурило те, що шоумен розмовляв російською.

"А ви можете перевести, що воно несло? I don’t understand, що воно несло. Воно в українській державі живе, воно вивчило державну мову?! Його за грати треба вже садити сьогодні, не допускаючи у другий тур!"— висловилася Ірина Фаріон.

Крім того, політик не залишила без уваги виборців Зеленського, яким оголосила війну.

"З тими 30% підтримки ми починаємо серйозну війну. І в цій війні ми повинні перемогти, вільні і самодостатні українці!", - сказала депутат.

Нагадаємо, Фаріон вляпалась в черговий гучний скандал

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Фаріон розлютилася на "суцільні шлаки рускава міра"

Також "Знай.ua" писав про те, що Лють Фаріон дісталася до Парижа