Політик Віталій Шведов прокоментував нападки на кандидата у президенти Володимира Зеленського з боку його головного опонента на виборах Петра Порошенка.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Реальний образ Зеленського Ще навесні 2018 року американською стороною був практично поставлений ультиматум Порошенко, було виказати невдоволення внутрішньою політикою. І висунуто три основні вимоги: почати реальні інфраструктурні зміни в країні, боротьбу з корупцією, і, як наслідок, прибрати з президентського оточення всіх одіозних "друзів-бізнесменів 2 і кумів, в іншому випадку, Порошенко було сказано, що у нього може не бути майбутнього в українській політиці. Порошенко, дуже спішно, після поставлених умов США, в черговий раз спробував обдурити Захід, і почав створювати картинку антикорупційної боротьби, шляхом створення Антикорупційного суду", - вважає експерт.

Він додає, що на цьому тлі почала створюватися нова фігура на пост Президента України, і Штати брали дуже активну участь в цьому процесі, так у Зеленського пройшов цілий ряд непублічних консультацій з послами. Так, уже Кандидат в Президенти України, Володимир Зеленський провів ряд зустрічей: 23 січня, в представництві Європейського союзу в Україні, зустрічався з послами західних країн за їх ініціативи. 28 лютого, Володимир Зеленський зустрівся із співголовою фракції "Зелені - Європейський вільний альянс" в Європарламенті Ребеккою Хармс.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"І це далеко не повний список знакових контактів ... Політика Порошенко спровокувала кризу відносин України і Заходу. Російські політики намагаються тролити Зеленського, всякого роду виступами, і висловлюваннями, про ніби то його підтримку зі свого боку, реально побоюючись приходу нового, об’єднуючого українське суспільство політика, і подальшого перезавантаження відносин України з США та Європою, які сьогодні, через Порошенка, вже зайшли в глухий кут, так само як і Мінський формат, що спровокує ще більший вплив Заходу в Україні та відповідно вага Заходу в питаннях війни з Росією, і можливим переведенням відносин в формат Будапештського меморандуму, про який говорить постійно Зеленський, що переговори можуть бути можливі і ефективні, лише за участю США і Великобританії. Тільки Будапештський формат, зміцнення ЗСУ та активна оборона територій будуть ефективні у відношенні з Росією. Так що, Зеленський можливо і агент, але явно не Кремля, а скоріше Держдепу", - написав він.
[/quote]

Нагадаємо, керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко практично приречений як кандидат на нинішніх президентських виборах.