Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до українців із нетривіальною пропозицією. Новоспечений політик нагадав, коли відбудуться дебати між ним і Порошенком, а також запропонував усім бажаючим долучитись і підготувати питання, наболілі за 5 років президенства діючого глави держави.

"19 квітня на НСК Олімпійський відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу йому поставити будь яке питання", - розпочав відеозвернення до українців Володимир Зеленський.

Вже традиційно кандидат у президенти звертається до своїх виборців з допомогою відео у телеграм-каналі "Команди Зеленського". Цього разу Зеленський під хештегом #зробимойогоразом запропонував українцям залишити злободенні питання до чинного президента і запевнив, що у будь-якому випадку задасть їх під час дебатів.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Наприклад, коли почнуться посадки? Чому Свинарчуки не за гратами? Думаю, народ України за 5 років має дуже багато питань до Порошенка, які вони не можуть йому поставити. Але я можу, від вашого імені", - підсумував Зеленський.

І запропонував у коментарях писати питання, відповідь на яке обов’язково змушений буде дати Порошенко у рамках проведення дебатів. Адже за стільки років президентства Порошенка українці не могли запитати у нього чому все так. А тепер такий шанс з’явився.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше йшлося, що "не з його яйцями грати на полі Зеленського": скандальний шоумен різко осадив Порошенка перед дебатами.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у Зеленського розповіли, яким бачать другий тур виборів.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський назвав дві глобальні проблеми: хвилює кожного українця. Він назвав дві глобальні проблеми України та озвучив деякі аспекти своєї передвиборчої програми. До глобальних проблем України він відніс війну на Донбасі і страх інвесторів вкладати гроші в країну.