Кандидат в президенти Володимир Зеленський потисне руку Петру Порошенко в разі свого програшу в другому турі.

Про це повідомив спікер передвиборного штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, Разумков відзначив, що поразка Зеленського у другому турі виборів малоймовірна, проте у разі перемоги Порошенка Володимир змириться з нею та визнає.

При цьому він відразу ж додав, що перемога будь-якого кандидата повинна бути чесною без жодних маніпуляцій результатами виборів.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

[quote author=""]"Я думаю, що цього не станеться, але, думаю, що так

Відомо, що другий тур голосування на виьорах президента України відбудеться 21 квітня.

Варто нагадати, що кандидат у президенти Володимир Зеленський озвучив один з пунктів передвиборної програми. Це - розбір антикорупційної системи. Зеленський вважає, що покарання за корупцію має перевищувати всі можливі вигоди від неї. Команда Зеленського зазначає, що в цій сфері винаходити велосипед не потрібно.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко розповів про зустріч з лідером президентської гонки Зеленським. За словами політика, Володимир поки не готовий до посади президента, але готовий докладати максимальні зусилля і спиратися на професіоналів.

Як повідомляв "Знай.ua", керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур. Він обіцяв представити свою команду після того, як пройде у другий тур. Відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що Зеленському варто призначити на посаду міністра оборони Анатолія Гриценка.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський наразі має гарний рейтинг, політологи всі як один переконані, що головна надзадача для кандидата - не розгубити його в умовах короткого "медового місяця".

Зеленський вже виграв вибори президента і увійде в світову історію політтехнологій - Антонюк