Ситуація з президентськими виборами в нашій країні прикувала до себе увагу всіх українців, оскільки з ними пов'язані стільки подій, що складно за всім встежити. Не встигли українці оговтатися від результатів першого туру, як тут же між двома учасниками майбутнього другого туру вибухнули запеклі баталії в соціальних мережах з приводу дебатів, при цьому один з кандидатів абсолютно не стримував себе у виразах і дозволяв собі ображати опонента.

Все продовжилося несподіваною пропозицією Зеленського провести передвиборні дебати на стадіоні Олімпійський, після чого діючий гарант Петро Порошенко спочатку відмовився від цієї затії, аргументуючи відмову помпезною фразою про те, що він нібито європеєць і так не прийнято робити, однак після реакції наших співгромадян змінив своє рішення.

Зеленський і Порошенко

Ще одним обумовленим умовою стали обов'язкові аналізи на предмет наявності в крові наркотичних речовин або алкоголю, які кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали сьогодні. З цього приводу в мережі з'явилася величезна кількість жартів і мемів, після чого ми вирішили опублікувати найбільш яскраві з них.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів двох кандидатів, які вийшли у другий тур виборів, ми вирішили показати вам, як виглядають їхні сім'ї, що відомо далеко не всім.

Як повідомляв портал "Знай.иа": експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка і кандидата Володимира Зеленського.

ТакожЗнай.иа" писав, що в штабі Зеленського закликали всіх українців перевірити себе у виборчих списках, а також розповіли, як це правильно зробити.