Представники кандидата у президенти Володимира Зеленського зробили важливу заяву перед другим туром виборів.

Володимир Зеленський

Із повідомлення випливає, що слуга народу представить свою команду і план дій на перші 100 днів у разі перемоги. І зробить він це раніше, ніж почнеться другий тур голосування.

Про заявив радник Зеленського Руслан Рябошапка в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Якщо у людей є потреба – а ця потреба, звісно, є – дізнатися, яка програма і конкретний план дій у Володимира Зеленського, у його команди, хто є ті люди, які будуть втілювати цей план дій, то, звісно, ця інформація у людей буде ще до другого туру. Володимир представить як свою команду, так і план дій на перші 100 днів", – відзначив Рябошапка.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

При цоьму радник не назвав дату, коли саме це станеться, однак запевнив, що "однозначно це буде до другого туру".

"Конкретної дати зараз немає. Про це скаже вже сам Володимир Зеленський. Єдиний мій меседж – це буде зроблено завчасно, до самого голосування", – резюмував Рябошапка.

Володимир Зеленський

Виборці очікують, що слуга назве прізвища конкретних людей, які входитимуть у його команду, якщо він стане главою держави. Окрім того вони очікують однозначної відповіді щодо позиції Зеленського у конфлікті з Росією і у зовнішній політиці.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Володимир Зеленський

Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко. Так, відеозвернення до Тимошенко з'явилося на каналі "Зе!Команди".

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти, переможець першого туру виборів Володимир Зеленський вранці у п'ятницю, 5 березня, прийшов до медичного центру на здачу аналізу крові.

Це у прямому ефірі показали на сторінці "Зе Команди" в Facebook.

У клініці Eurolab Зеленський здав кров на наркотики та алкоголь.

Також Знай.ua писав про те, що за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".