За словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Про це він розповів в ефірі одного з шоу.

До того ж, на питання "як зупинити війну", Зеленський заявив, що війну зупинити неможливо.

"У війні ти або програєш, або виграєш. Ми можемо перемогти. Дипломатією, економічним зростанням і реальним зміцненням армії", — говорить Зеленський.

У той же час Зеленський назвав національну ідею, яка зможе об'єднати країну. За його словами, це "гідний, вільний і багатий українець".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Варто нагадати, що Скандал навколо дебатів чинного глави держави Петра Порошенка і його опонента у другому турі Володимира Зеленського набирає небачених обертів.

Чергову скандальну заяву з приводу "словесного поєдинку" кандидатів прозвучала у четвер, 4 квітня, передає Hromadske.UA.

У повідомленні говориться, що Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь і наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, відбудуться дебати.

Очевидно, таким чином гарант відповів на вимоги слуги народу про публічні вибачення і аналізи перед дебатами і алкоголь і наркотики.

Ще ми писали, що Чинний президент Петро Порошенко прийняв виклик кандидата на вищу посаду країни Володимира Зеленского і чекає суперника в медпункті в рамках підготовки до дебатів.
В штабі чинного глави держави повідомили, що Петро Порошенко, в рамках виконання скандальних умов для дебатів, які поставив Володимир Зеленський, в п'ятницю, 5 квітня чекає свого опонента в медпункті стадіону "Олімпійський".

Про це на брифінгу 4 квітня Олег Медведєв - спікер виборчого штабу Порошенка.

Петро Порошенко

Нагадаємо, Геращенко, Ар'єв і Дзіндзя репостнули недолугий фейк про Зеленского: "російські танки в Києві"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський – президент: в Moody's спрогнозували перші кроки слуги народу

Також Знай.ua" писав про те, що "Прем'єр з купленим дипломом": Романенко показав "міць команди Порошенка"