Музикант і шоумен Олег Скрипка, який здобув популярність в складі групи "Воплі Відоплясова", терміново звернувся до українців, прокоментувавши результати першого туру президентських виборів.

За словами Скрипки, українці повинні приймати рішення холоднокровно і спокійно, а всю інформацію, яка зараз "прилітає" з виборчих дільниць і ЗМІ у великій кількості, піддавати ретельній перевірці, адже дуже багато фейків і вкидань.

Музикант додав, що дії "на емоціях" і думки, за якими не стоїть жодних реальних фактів, підуть тільки на шкоду чесного виборчого процесу.

“Ми сприймаємо багато інформації емоційно. Паніка, усе пропало – з одного боку і з іншого. Треба розуміти, що вся інформація, яку ми маємо в голові – тільки інтерпретація”, – наголосив Скрипка.

“Я знаю особисто багатьох кандидатів у президенти, принаймні всю першу трійку-четвірку. Це хороші, гідні люди насправді. Ніхто не здасть Україну, ніхто її не зрадить”, – продовжив він.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Лідер групи ВВ зазначив, що час покаже, наскільки ці люди будуть ефективними. Однак, як вважає він, ніякої катастрофи не буде в будь-якому випадку.

“Буде пан Порошенко президентом – ми приблизно уявляємо, яким він буде президент. Думаю, низькі результати першого туру його точно “підбадьорять”. Тим більше, якщо Володя (Зеленський - ред.) виграє, прийдуть “свіжі мізки”, почнуть щось по-свіжому робити”, – сказав Скрипка.

“Я завжди прошу більше вникати в інформацію. Не слухати, що там сусід сказав, чи все емоційно сприймати”, – звернув увагу шоумен.

Він порадив українцям шукати інформацію про кандидатів у президенти, наприклад, в інтернеті, а також слухати їхні виступи у форматі прямої мови, бажано без монтажу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Порошенко відмовився від дебатів з Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.иа президент Петро Порошенко після оголошення екзит-полу викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента.
Знай.иа писал, озвучена дата теледебатів кандидатів другого туру.