Відомий український журналіст Олександр Дубинський заявив про "дебати" із чинним президентом та кандидатом на другу каденцію Петром Порошенком.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, якщо Петя так хоче з ким-то дебатувати - давайте всі разом попросимо його продебатувати зі мною. Досить купатися в теплій ванні порхоботів. Нехай приходить, і замість чосу про успіхи народного господарства і надої з гектара, відповість на реально незручні питання. Я знаю, що у нього запитати так, щоб не те що запахло, - засмерділо смаженим. Підтримуєте? Гоу до Порошенко в усі акаунти, і пишіть там: Порошенко, дай інтерв'ю Дубинскому #ДубинскийждетПетю", - написав журналіст.

Користувачі активно коментують пулікацію Дубинського.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Нехай Порошенко перед дебатами відзвітує за свою передвиборну кампанію 2014 року", "Президент за останній час не зміг дати журналістам жодного інтерв'ю. Які дебати, якщо він за свій "базар" відповісти не може? "Нехай проводить дебати із слідчими у камері", - пишуть розлючені 5-ма роками "життя по-новому" українці.

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.

Про це йдеться на сайті телерадіокомпанії.

"Громадський мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку і надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам відразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів", - повідомляється в заяві Національного ТВ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.