Журналіст Богдан Чухліб опублікував повідомлення щодо скандальних заяв у мережі у зв'язку із виборами президента в Україні.

Вибори в Україні

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи скандальні дописи.

"Доведеться стріляти, - пише Айдер. Банкова дала добро на розстріл 82%населення?)) що я вам казав? у Януковичів були шляхи відступу. У цих - немає. Приготуйтеся до ГУЛАГу, громадяни", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Нема слів! Треба було стріляти у 14-му", - додається далі.

"Ось чудова мапа тих, з ким ми живемо у одній країні. Тих, які здадуть країну на раз-два. Додайте сюди виборців Юлі, Вілкула та Бойка та інших ставлеників Росії. Жодних шансів перемогти їх у другому турі у нас немає. Це абсолютно нереально. Зрадництво перемагає на 100%. Щойно у себе вдома я розмовляв із бойовим комбатом. Імовірно, доведеться стріляти. Коли тобі стріляють у спину, іншого виходу немає. Це означає нову революцію, перемогу патріотів, але одночасну і втрату 6-8 областей. На жаль, проросійська більшість не лишає нам жодних шансів врятуватися, крім цього", - коментує Чухліб.

Нагадаємо, відомі світові ЗМІ активно стежили за першим туром президентських виборів в Україні і вже опублікували перші матеріали про наше волевиявлення.

вибори в Україні

Більше того, наприклад, німецькі видання поставили новини про українські вибори на перші шпальти, хоча того ж дня, 31 березня проходили також місцеві вибори в Туреччині.
Захід з цікавістю спостерігає, як до другого туру вириваються відомий шоумен Володимир Зеленський, який не має політичного досвіду, і чинний глава держави Петро Порошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.

Володимир Зеленський

За словами шоумена, він назве їхні імена вже до кінця другого туру виборів.

Також Знай.ua писав про те, що у ЦВК оголосили перші результати першого туру президентських виборів-2019.