В українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився діючий президент України Петро Порошенко. Гарант дав своєму онукові бюлетень. В результаті малюк впустив його і ледь не розірвав.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Страна".

Варто зазначити, що на виборчу дільницю чинний президент прийшов зі своєю дружиною Мариною та іншими членами родини. Їх супроводжувало багато охорони, з журналістами глава держави поспілкувався коротко, а на питання, за кого він голосуватиме в другому турі, і зовсім не відповів.

По дорозі до кабінки для голосування онук президента Петро Порошенко-молодший, який ніс бюлетень, впустив його і наступив на край бланка, ледь не розірвавши його.

Популярні новини зараз

Всі ми будемо в небезпеці у червні-2024: 5 днів, коли варто бути обережними

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибори в Україні 2019 почнуться вже 31 березня. В цей день буде проводитися перший тур голосування. Зараз у нашій країні є лідируюча трійка з кандидатів: Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. Але ще зовсім незрозуміло хто з них потрапить у другий тур. Ні для кого не секрет, що в Україні цілком можлива фальсифікація і порушення на деяких виборчих дільницях. У нашій історії вже були подібні факти і прецеденти, тому не варто виключати і порушення на виборах президента в 2019 році.

Нагадаємо, Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється).

Як повідомляв Знай.uа Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн.

Знай.uа писав, Вибори президента 2019: що робити і куди звернутися, якщо виявили порушення.