Нападки на кандидата у президенти Володимира Зеленського продовжуються, махове колесо брудних фейків та брехні розкручується усе швидше із наближенням виборів.

Наразі у мережі активно обговорюють нерухомість Зеленського - віллу в Італії, пише журналіст Олександр Дубинський на своїй сорінці у Facebook.

"Зеленський, мовляв, оформив віллу через офшор. В Європі. Точно також, як у Порошенка. Можливо, все так і є. Існує, щоправда, "дрібний нюанс". У Зеленського вілла куплена не за вкрадені з бюджету гроші, відмиті кров'ю солдатів і зароблені на зловживання владою", - підкреслив Дубинський.

Варто нагадати, що перелякані високими рейтингами опоненти слуги народу напередодні звинуватили Зеленського у тому, що він не вказав у декларації кандидата у президенти нерухомість в Італії.

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Володимир Зеленський

Однак Дубинський, зрештою, розставив усі крапкі над "і", підкресливши, що Зеленський купив майно до моменту подання своєї кандидатури на пост глави держави. Тому подібні випади нагадують скоріше акт безсилля і агонії опонентів слуги народу перед поразкою.

Нагадаємо, у штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У повідомленні йдеться, що Зеленський хотів би бачити Анатолія Гриценка суперником у другому турі, який відбудеться 21 квітня.

Як повідомили у штабі слуги народу, для них не принципово, з ким виходити в другий тур виборів – з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко або чинним президентом Петром Порошенком. Але в якості суперника на голосуванні в другому турі хотіли б бачити Анатолія Гриценка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський очолює президентський рейтинг – його готові підтримати 28,5% тих, хто вже визначився з вибором, про що свідчать результати опитування, яке провів Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології в період з 20 по 26 березня.

Також Знай.ua писав про те, що в другий тур виходить Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський.