Відома в Україні журналістка та шеф-редактор "Лівий берег" Соня Кошкіна поділилася власним прогнозом щодо підсумків виборів президента в Україні.

Вибори в Україні

Про це вона заявила у інтерв'ю Радіо НВ.

Журналістка вважає, що Володимир Зеленський є єдиним кандидатом в президенти, який здобуде перемогу, причому при будь-якому результаті виборчої кампанії.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

“Навіть якщо в суботу він вийде на “блакитні екрани” каналу 1+1 і скаже: “Вибачте, я пожартував”, – він точно від цього не програє. Він набере свої бали для парламентських виборів”, – сказала вона.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

​​"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук

Про це повідомляє Рoliteka.

Під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації Заленський розповів, що готовий був підтримати Вакарчука, якби той балотувався на виборах 31 березня.

“Я і ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо – давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями”, – сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що за результатами опитування, проведеного наприкінці березня 2019 року, якби президентські вибори відбувалися у найближчу неділю, більша частина опитаних віддала б свої голоси за Володимира Зеленського (24,2%), Петра Порошенка, (15,1%), Юрія Бойка (15,0%) або Юлію Тимошенко (14,7%).