У штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє РБК-Україна.

У повідомленні йдеться, що Зеленський хотів би бачити Анатолія Гриценка суперником у другому турі, який відбудеться 21 квітня.

Анатолій Гриценко

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомили у штабі слуги народу, для них не принципово, з ким виходити в другий тур виборів – з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко або чинним президентом Петром Порошенком. Але в якості суперника на голосуванні в другому турі хотіли б бачити Анатолія Гриценка.

Юлія Тимошенко

"Це була б чесна і продуктивна конкуренція, між "новим" обличчям в політиці і найпоряднішим і конструктивним представником "старої системи", – кажуть у штабі.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

​​"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

На короткому відео показано, як Василь Голобородько, якого і грає Володимир Зеленський, складає присягу на пост президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду.

Володимир Зеленський

У неділю, 24 березня, Максим Бутченко написав в своєму Facebook, що Зеленський відмовився дати інтерв'ю такій кількості журналістів, що з них вже можна зібрати полк "Полк ошуканих Зеленським".

"Смішний" кандидат порадив журналісту "підібрати терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

Також Знай.ua писав про те, що дружина шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена зробила шокуючу заяву, яку від неї аж ніяк не очікували почути прихильники слуги народу.