Відомий юрист Михайло Шнайдер прокоментував рішення уряду про щорічне поступове підвищення пенсійного віку в Україні.

пенсіонери

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Українцям вкотре показали, що таке "жити по-новому". Вчора стало відомо, що Кабінет міністрів України готує проект, згідно з яким вік виходу на пенсію буде щорічно підвищуватися. Саме за рахунок Пенсійного фонду Уряд планує скоротити дефіцит бюджетних коштів. Тобто замість того, щоб розвивати економіку, промисловість, малий і середній бізнес, а внаслідок збільшувати наповнюваність Пенсійного фонду, ці хлопці просто підвищують пенсійний вік. А це ж саме ми з вами наповнюємо цей самий фонд. Саме за наші гроші виплачуються пенсії. Просто фантастика. І якщо так піде далі, то на пенсію ми зможемо вийти не раніше 80-85 років...", - обурюється Шнайдер.

Публікація юриста не лишилася поза увагою українців:

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Гройсман своїй дружині авто розмитнив по схематозу, то звідки взятися грошам для ПФ?", "Значить, будемо довго жити", - іронізують українці.

Нагадаємо, відомий серед українців своїми викривальними публікаціями юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий пост, який стосується корупції в Україні та наочно демонстує її рівень "розквіту" у порівнянні з Німеччиною.

Порошенко та Меркель

Відомий серед українців своїми викривальними публікаціями юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий пост, який стосується корупції в Україні та наочно демонстує її рівень "розквіту" у порівнянні з Німеччиною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українські пенсіонери вже у квітні отримають другу частину одноразової доплати до пенсії в розмірі 1,205 тисяч гривень, про що стало відомо з повідомлення заступника голови правління Пенсійного фонду Ірини Ковпашко на брифінгу в п'ятницю, 22 березня.

пенсіонери

"З квітня місяця почнемо виплачувати другу частину одноразової виплати", - розповіла чиновниця.

Також Знай.ua писав про те, що українці можуть повернути собі частину грошей із тих податків, які вони сплачують.