Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями думками щодо когорти політиків, які за 5 років "по-новому" отримували від чинного глави держави Петра Порошенка звання та нагороди.

Микола Томенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

От бачу набирає обертів парад подяки владі й особисто Порошенку за отримані протягом 5 років звання, нагороди, бюджетні й партійні кошти для своїх проектів чи структур. Моя порада: не забувайте, що званнями й орденами ви забов'язані своїм батькам, вчителям і народу, а не владі; бюджетним коштам на фільми, концерти чи партійним грошам на рекламу в ЗМІ чи Інеті потрібно дякувати платникам податків, тобто всім громадянам України; - грантовим коштам на проекти реформ в Україні відповідно американським, канадським, японським чи європейським платникам податків! І не забувайте, що президенти приходять і тікають, а Україна народ - вічні. Для інформації. Я не маю жодної державної нагороди від жодного президента", - наголосив Микола Томенко.

Нагадаємо, лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями роздумами на злободенну для нашої держави тему, яка стосується недоторканності депутатів, президента та суддів.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Микола Томенко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Микола Томенко пропонує назавжди позбавитися "хвороби корупції" у вищих ешелонах влади та називає механізм зняття недоторканності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в українському суспільстві є тренд на об’єднання, але більшість кандидатів в президенти дуже егоїстичні, щоб поступитися своїми амбіціями.

Про це у відео-інтерв’ю Politeka заявив голова партії "Рідна країна" Микола Томенко.

За його словами, 25-30 кандидатів навіть не наберуть 1% голосів. А 5% – для багатьох буде великим щастям.

Також Знай.ua писав про те, що лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував позицію Києва у рейтингу міст Mercer, за яким визначають найбільш якісне для проживання місто.