У Путіна перелякались не на жарт - поруч з Кримом помітили військовий літак США.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Як пишуть видання агресора, до берегів півострова наблизився літак радіоелектронної розвідки Boeing RC-135.

Видання посилаються на інформацію моніторингового ресурсу Plane Radar, який повідомив про наближення літального апарату до Кримського мосту. Вказується, що за деякими відомостями, літак злетів з бази в Греції для розвідувальних заходів.

Зазначимо, що статті вийшли з заголовками" "Будуть бомбити". Таким чином путінська пропагандистська машина нагнітає ситуацію в регіоні. В російських ЗМІ пишуть, що американці почали активно діяти після будівництва Кримського моста і це нібито пов'язано з наміром Вашингтона розкрити можливості російської військової угрупування, зосередженого біля переправи.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Російська пропаганда кричить про можливі "більш агресивні" наміри США, вкладаючи в голови людей, що "пиндоси" збираються їх бомбити.

Путінські ЗМІ пригадали статтю журналіста Washington Examiner Тома Рогана, яка вийшла під заголовком: "Україна повинна підірвати Кримський міст Путіна". В ній Роган закликав Україну нанести авіаудар по "гордості Путіна", при чому він порадив як це зробити:

"Через його значну довжину українські авіалінії можуть надати удар так, щоб знизити ризик серед тих, хто рухається по мосту", - написав Том Роган.

До слова, пізніше він завив, що не шкодує про свої слова:
"Чи шкодую я про своюстаттю? Ні, за винятком того, що я міг би трохи ясніше висловитися: авіаудар може і повинен бути нанесений так, щоб жертв не було ... Але я наполягаю на головному пункті: якщо ви щось будуєте на території іншої держави без її згоди, вони мають право знести те, що ви побудували ".

Роган також написав, що справжній тероризм - це дії Росії на Україні, і згадує збитий рейс MH17.

Нагадаємо, у мережі показали свіжі фото, як руйнується Кримський міст

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт пояснив, чому Кримський міст завалиться уже скоро

Також Знай.ua писав, окупанти намагаються хоч якось відтягнути неминуче обвалення гнилої конструкції кримського моста