Кандидат у президенти України, шоумен та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський розповів, що планує зробити із своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Про це він заявив під час зустрічі із представниками іноземних ЗМІ.

У ході зустрічі Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах глави держави він планує розпрощатися зі всім своїм бізнесом.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Більше того, слуга народу назвав терміни, згідно з якими планує вийти зі всіх своїх бізнес-часткок - ближче до виборів у Верховну Раду, які відбудуться у жовтні поточного року.

Верховна Рада

При цьому шоумен наголосив, що у нього немає жодних зобов'язань ні з однією компанією, а з "1+1" працює лише студія Квартал 95.


Варто додати, що Зеленський показав одну із найбільш солідних декларацій серед усіх кандидатів у президенти. За словами журналістів, він продовжує залишатися співвласником Green Family LTD. На даний момент невідомо, чи є у Зеленського контракт з компанією "Золотий Вік", що продає ювелірні вироби.

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, найрейтинговіший кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, зважаючи на особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних інших поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якби вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов розкрив власне бачення щодо перебігу президентських виборів в Україні та назвав кандидатів, яким він симпатизує найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що останні соціологічні дослідження чітко показують, що до другого туру виборів точно проходить Володимир Зеленський.