Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Арсен Аваков

Про це він заявив під час інтерв'ю із журналістом Дмитром Гордоном.

Аваков відзначив, що Володимир Зеленський прийняв виклик, поставши перед усією Україною в образі президента Голобородько в серіалі "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Гордон поцікавився у Авакова, чим, на його думку, зумовлений високий рейтинг слуги народу та популярність серед українів.

"Я думаю, що це така туга за новим політичним лідерам. Це такий візуальний образ, який він зумів стаорити у своїх кінофільмах, коли представив такого ідеалістичного персонажа, як президент Голобородько. Це одночасно, дозволю собі так сказати, ляпас нинішньому політикуму. Іноді заслужено, іноді - ні", – сказав міністр.

Володимир Зеленський

"І тепер Володимиру, якщо йому призначено бути президентом, доведеться відповісти на цей виклик. Це теж дуже складна робота", – резюмував Аваков.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента.

Святослав Вакарчук

Про це Зеленський заявив 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда відомого українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського нещодавно надали можливість усім охочим поставити запитання щодо діяльності "смішного кандидата".

Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

"Тут нададуть відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить. Від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як проголосувати до розвитку судової системи", - йдеться у повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти поділилися планами щодо організації та покращення рівня життя українських родин.