Ватажок кримських і донецьких головорізів Володимир Путін зустрівся з так званими представниками громадськості Криму і Севастополя. На цій сходці Путін прокоментував стосунки між росіянами та українцями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, президент Росії вважає, що між народами Росії і України немає ворожнечі, вони ніколи не сварилися. Мовляв, непорозуміння є тільки стосовно керівництва України, з якими "каші не звариш".

Володимир Путін

Також Путін заявив, що українці нібито не відчувають будь-якого обмеження в Росії. Аудиторія радісно посміхалася. Між тим, що на території країни-агресора немає українських шкіл, а в тюрмах знаходиться більше сотні українських політв'язнів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Далі, за словами Путіна, деякі дії Києва викликають острах і здивування". Далі пішла фраза українською. Для розуміння ситуації дивіться фрагмент.

У Криму він також висловився про війну на Донбасі. Незважаючи на постійні обстріли російських окупаційних військ на Сході України і погіршення ситуації на півострові, глава Кремля заявив, що готовий до світу і розраховує в цьому питанні на ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії набирає обертів моторошний флешмоб — на днях стало відомо про те, що в Москві відразу в кількох місцях з'явилися "могили" Путіна. Про це пишуть користувачі мережі і публікують відповідні фото "поховання" кремлівського диктатора. Варто відзначити, що це вже не перший інцидент з фейковим похоронами російського гаранта. Можна тільки уявити, якою ненавистю палають люди до диктатора, якщо "ховають" його ще за життя і навіть не шкодують грошей на надгробні пам'ятники.

Нагадаємо, "руський мір" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Джемілев приголомшив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.

Дивіться відео по темі: