Володимир Гройсман на засіданні Уряду заявив, що зобов'язується підвищити допомогу на кожного третю, четверту і п'яту дитину в сім'ї до 1700 грн, щоб збільшити відсоток народжуваності в Україні. "Українців повинно бути більше. Для цього ми створюємо як нові стандарти життя, так і механізми соціальної підтримки. У нас є кілька ключових завдань – щоб чисельність населення збільшувалася і щоб були можливості виховання справжнього і самодостатнього громадянина" - позначив свою позицію прем'єр-міністр.

Не всі українці сприйняли цю новину з ентузіазмом. Юрист Михайло Шнайдер опублікував свої роздуми на цей рахунок у соціальній мережі Фейсбук.

"...Володимир Борисович, ви дійсно думаєте, що на допомогу у 60 доларів, багатодітна родина зможе виростити і виховати дитину? Ви дійсно думаєте, що цим мізерним підвищенням простимулюєте зростання народжуваності? Але це просто смішно. У США бездомні отримують допомогу від 800 до 1500 доларів на місяць. У Польщі на одне безпритульну тварину виділяють близько 200 доларів в місяць. А в розвинених Європейських країнах, місячні дотації на корову перевищують 150 євро. Володимир Борисович, може вже нарешті настав час спуститися з небес на землю і реально подивитися на те, що відбувається навколо? Може вже час?" - закликає Шнайдер.

Володимир Гройсман

Українці почали коментувати дану подію:
"Бездуховне тварина - Жлобяра людожер", "Ходячий костюм без інтелекту.", "Може варто не підвищувати народжуваність, а робити щоб нині існуючим людям тут жити хотілося і відповідно дітей планувати.", "Хоч десь у світі може директор колгоспного ринку (за своєю суттю) бути прем'єр-міністром?", "Розмножуватися буде один коболєв,з його річною зарплатою 342 млн. грн. у рік.Він може багатьох утримувати на одні аллименты."

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що Гройсман раптово побачив у Коболєві ворога: до Нафтогазу йдуть перевірки.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що в уряді розповіли, як Керченський міст знищить Азовське море.

Також, Знай.ua писав, що у Гройсмана перед виборами почали обіцяти "золоті гори": тепер взявся за багатодітні сім'ї.