Стало відомо, що у вівторок 19 березня перша леді України Марина Порошенко прилетить рейсовим літаком у місто Херсон, а також відвідає Нову Каховку. Про це офіційно повідомили представники Херсонської обласної адміністрації.

Так, дружина президента ознайомиться з навчально-лабораторною та тренажерною базою Херсонської державної морської академії. Крім того, Порошенко буде присутня на відкритті сучасного майданчику для дітей з порушенням слуху на базі Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Також перша леді країни відкриє другу чергу комунального закладу «Обласна лікарня відновного лікування». Після цього Марина Анатоліївна побачить оновлену ресурсну кімнату при инклюзивно-ресурсному центрі в Новій Каховці.

В цей день Порошенко запрошена в Херсонський обласний театр ляльок на святкову програму на честь ювілею створення громадської організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини».

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше ми писали про те, що спливла шокуюча інформація про замах на президента Петра Порошенка, який готується під час його поїздки в Закарпаття. Про це повідомив ужгородець Євген Рахімов у соцмережі Facebook.

Він заявив, що під час візиту на Закарпаття на Петра Порошенка готується замах. Також він назвав прізвища виконавців і замовників.

Нагадаємо, що за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором. Актор є лідером симпатій виборців майже в усіх областях України, де проводилося опитування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал з прослуховуванням офісу кандидата в президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами.