Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із "акулами" європейського та вітчизяного бізнесу, аби обговорити проблеми та перспективу розвитку підприємництва в Україні.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Зе!Команда та публікує відповідне відео на офіційній сторінці у Facebook.

Зеленський запросив для розмови імениті бізнес-асоціації: у зустрічі взяли участь Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА), — Американська Торгівельна Палата (ACC) та Спілка Українских Предприємців (СУП).

Варто відзначити, що у бізнес-стихії Володимир Зеленський відчуває себе, як риба у воді, оскільки він є не лише актором, а й займався продюсуванням, тому як ніхто знає "підводні" камені українського медіа-просування.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"У перспективі я хочу добитися того, щоб влада мінімально впливала на бізнес. Влада - це сервіс для народу, і аж ніяк не навпаки", - заявив Зеленський.

Зеленський та Кошовий

"Наразі в Україні існує велика кількість підприємств, які знаходяться за крок від банкрутства. Це зроблено навмисно для того, аби їх потім за копійки поглинули олігархи.Ми - за те, щоб в Україні був сприятливий інвестиційний клімат, а держава гарантувала захист кожному підприємцю - від малого до середнього і великого бізнесу", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, шоумена, коміка та кандидата у президенти України Володимира Зеленського судитимуть за порушення авторських прав. Порушення виявили у серіалі "Слуга народу 2. Від любові до імпічменту".

"Слуга народу" (Квартал 95)

Печерський районний суд вже Києва прийняв до провадження відповідну справу.

Судове засідання щодо порушення авторських прав у телесеріалі "Слуга Народу 2. Від любові до імпічменту" відбудеться найближчим часом, а саме 8 квітня 2019 року. Його розгляд відклали у зв’язку з відпусткою судді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими номерами.

Також Знай.ua писав про те, що Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал із прослуховуванням офісу кандидата у президента Володимира Зеленського.