Головний опозиціонер РФ, одіозний Олексій Навальний зізнався на п'ятому році окупації Криму, що за "нову територію" Росія заплатила непомірну ціну.
За словами Навального, захоплення українського Криму влетіло Росії у велику і важку копієчку. Доходи росіян, всього їх населення, шостий рік поспіль стрімко сиплються в прірву. Про це Навальний розповів в інтерв'ю російській службі агентства Голос Америки. Висновки свої Навальний зробив зі звітів Мінекономрозвитку Росії. Економічний крах федерації-агресора Навальний пов'язує з тим, що Путін вчинив замах на територіальну цілісність України

"Країна заплатила <...> досить високу плату <...> У нас тут просто все зруйнувалося і розвалилася остаточно, але зате значна частина населення країни дико збуджена з приводу зовнішньої політики і перебуває в цих зовнішньополітичних галюцинаціях", - сказав він.

Про те, як неадекватна політика вождя агресорів Володимира Путіна відбилася на Україні - про смерті, економіці тощо, Навальний не згадав.

За його словами, в Росії "досі кожне телешоу або про Україну (80%), або про Америці (20%), а Росію більше не обговорює ніхто".

Шизофренія у росіян, до речі - далеко не рідкість. Так, нещодавно у Путіна видали чергову порцію нісенітниці, над якою регоче весь цивілізований світ.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Нещодавно журналіст Денис Казанський опублікував фото сторінки книги одного з російських «підручників». Вже в який раз росіяни «вразили» своєю неадекватністю. Книга «вчить», що українців як нації ніколи не існувало:

Казанський стверджує, що уявлення про Україну і українців у росіян примітивні, печерні. Навіть ті, хто претендує на інтелектуальність, на повному серйозі вірять у байки про те, як українців придумали в австрійському генштабі. І додає: «Не дивно, що з таким підходом вони втратили Україну».

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Москві вшанували пам'ять Нємцова і вимагали звільнення українських політв'язнів.

Нагадаємо, що колишній президент шокував моторошними планами Путіна: він не відпустить Україну.