Український історик Ярослав Грицак назвав єдиного конкурента нинішнього президента на прийдешніх виборах.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами науковця єдиним та реальним противником Петра Порошенка є Володимир Зеленський, який продовжує стрімко збільшувати свій рейтинг.

Крім того Грицак відзначив, що доволі багато українців не готові до різкої зміни політичної еліти, фактично вони раді підтримувати "старого злодія" ніж людину, яка принесе в Україну щось нове та не до кінця зрозуміле.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Тактика Порошенка відображає певні дуже раціональні суспільні тенденції. Коли український виборець вибирає, він у більшості випадків керується не моральними, а іншими мотивами: він буде вибирати будь-кого, хто гарантує безпеку і певний рівень стабільності. Іншими словами, він надає перевагу старому злодію над новим демократом. До старого злодія усі звиклися, тоді невідомо, що чекати від нового демократа – який в кінці-кінців може стати ще більшим злодієм", – пише Ярослав Грицак.

Історик відзначає, що нинішню тенденцію може зламати та викорінити лише Володимир Зеленський.

Разом з тим варто відзначити, що Ютуб-канал команди Зеленського виявився заблокований. В даний момент команда політика намагається з'ясувати, що стало причиною такого рішення.

"Наш ютуб-канал тимчасово заблокований з невідомих причин без попередження. Зараз ми вирішуємо це питання. За час передвиборної кампанії наші сторінки так часто намагалися заблокувати, прослухати, заборонити, що у нас вже виробився імунітет на такі речі. Так що не переживайте, ви встигнете подивитися новий випуск влога", - зазначили у штабі політика.

Крім того варто відзначити, що у кандидата в президенти Володимира Зеленського можуть виникнути проблеми у день виборів - це пов'язано із кількістю членів виборчих комісій на місцях.

"Свого часу на парламентських виборах стало проблемою велика кількість членів виборчих комісій, а їх було 18 чоловік. Тепер же на цих президентських виборах їх повинно бути не менше 30, тому що 38 кандидатів у президенти. Звідси виникають загрози зриву виборів вже безпосередньо в день голосування, адже повинен бути обов'язково кворум, тобто, має бути присутнім більшість членів виборчої комісії, тільки в такому випадку може бути відкрита виборча дільниця", - розповідає Кушнір.

Нагадаємо, астролог розповів про зоряний час Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Європа передбачила нового президента України.

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко і Тимошенко зізналися в "любові" до Зеленського на всю Україну.

Володимир Зеленський покращив свої позиції в президентському рейтингу