Напевне, позаздривши президенту України Петру Порошенку, який зірвав добрячий куш народних симпатій, відправившись у свій томос-тур, російський президент Володимир Путін вирішив і собі попіаритися на церковній тематиці.

Про це повідомляє Рoliteka.

Та, схоже, план Путіна не дуже вдався – замість очікуваного схвалення, президент країни-агресора нарвався на жорстку реакцію своїх же росіян.

"Путін перевів особисті кошти на створення головної ікони для храму збройних сил. Це особистий внесок президента в створення храму, він був присутній особисто на церемонії закладення каменя і не міг, звичайно, залишатися байдужим до процесу будівництва", – заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков".

Таке повідомлення з’явилося у Twitter пропагандиста і журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смирнова.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Однак росіянам не припала до душі така "великодушність" Путіна.

"Мракобісся. 21 століття", "Ви коли-небудь чули, щоб Путін перевів особисті кошти школі / лікарні / хоспісу? ", "Військовий храм – сатанинський", "Це ж яку ікону можна намалювати за мільярди доларів? Всю планету вирішили розмалювати?!", "В кам’яний вік свідомості спускаємося…", "З кривавих рученят фейкомета Путіна жоден боженька ніяких дарів не прийме, даремно пришелепкуватий старається", "Звідки у Путіна особисті кошти? – Очевидно з бюджету…", "ХХI-е століття! Кожен день в новинних стрічках "релігійні" новини. Закриваються лікарні, навчальні заклади, будуються церкви, яких і так повно! Країна занурилася в мракобісся!", – пишуть в коментарях росіяни.

Нагадаємо, Путін усе ніяк не може "підрости", а щоб виглядати вищим, застосовує різні хитромудрі способи.
Так, у мережі було опубліковано фото, які іще раз підтверджують комплекс "кремлівського карлика".

У рамках святкування Дня поліції до Путіна привели курсантів з метою створення чергового пропагандистського фото. Курсантів, судячи зі знімку, обирали досить прискіпливо, адже неозброєним оком можна помітити, що їх зріст становить не більше 165-170 сантиметрів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін в черговий раз зганьбився маразматичною заявою

Також Знай.ua писав, Путін став героєм насмішок в соцмережах через російську космонавтику