Колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, якому було заборонено в'їзд в Україну через скандал із Порошенком, зробив гучну заяву перед президентськими виборами.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Про це він розповів у інтерв’ю Дмитру Гордону, пише Рoliteka.

Саакашвілі заявив, що планує повернутися до України 1 квітня - після поразки чинного президента Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

"У мене є електронний квиток на 1 квітня цього року. З Варшави я лечу в Київ, о 14:05 я планую приземлитися в Борисполі. Цей квиток я взяв, бо впевнений: Порошенко не пройде у другий тур", - підкреслив він.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Саакашвілі, якому заборонили в'їзд до України до 13 лютого 2021 року, вважає, що після поразки Порошенка на президентських виборах жоден прикордонник не наважиться не пускати його в Україну.

За словами політика, він вірить в майбутнє України.

"Я знаю, що воно має настати без Порошенко", - резюмував Саакашвілі.

Нагадаємо, екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.

"От коли відбувалися ці події, у мене була розмова з Петром Порошенком. І він мені сказав: "Знаєш, Мишко, ти ж практично звикся з ідеєю, що Південна Осетія і Абхазія ніколи не повернуться в Грузію — точно так само ми повинні змиритися з ідеєю, що Криму вже в України не буде, але ми це поміняємо на членство в Євросоюзі і НАТО", — пояснив Саакашвілі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію.

Володимир Зеленський

Про це йдеться в повідомленні на сторінці команди коміка у соцмережі Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що соціологи визначили рівень довіри виборців до кандидатів у президенти України, які відбудуться уже 31 березня.