Популярний український шоумен і телеведучий, а з недавніх пір ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський повідомив про завершення зйомок третього сезону телесеріалу "Слуга народу".

Про це популярний комік написав на своїй сторінці в Facebook, передає "Хвиля".

Володимир Зеленський

В повідомленні Зеленський висловив подяку всім:

"Закінчили знімати "Слугу" сьогодні опівночі… всіх вітаю. І хто б міг колись з нас подумати, що наші моральні цінності, виражені художньою мовою у фільмі, стануть настільки близькими і гострими для людей. Те, про що ми завжди сперечалися за келихом вина, те про що ми мріяли, представляючи країну, в якій так хочеться жити, а не ходити і переводити повітря, ми звернули в вордовські Файли, а потім в кіно. Нехай не в реальності, нехай хоча б на екрані, ми трохи поживемо, поплачемо, посміємося, уткнем носом, а деяких навіть розмажемо....ну свербіли творчі руки і думи не давали заснути. І думки, не потуги, а реальні думки матеріалізувалися !!! Реальні хотілки знайшли відгук у думаючих, віруючих і не до кінця розчарованих . Є шанс! Блін... заслуговуємо... а раптом... ну а потім все , як після аварії, тільки спалахи спогадів, тому що було яскраво. ) ". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Нагадаємо, що кандидата в президенти Володимира Зеленського змусять заплатити у виборчий фонд чималі гроші через серіал "Слуга народу".

Про це заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

У повідомленні говориться, що кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський повинен заплатити у виборчий фонд за показ серіалу "Слуга народу" як за передвиборчу агітацію.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Як повідомляв раніше Знай.uа, український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT в країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву. Про це йдеться у новому відео, яке опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата".

Також Знай.uа писав про те, що кандидат у президенти і комік Володимир Зеленський є дуже енергійною, раціональною і вимогливою людиною, але зовсім не простачком.