Сергія Кривоноса призначено заступником Секретаря РНБО України. Про це Українському мілітарному порталу стало відомо з власних джерел.

Протягом найближчих півгодини очікується поява Указу Президента про призначення на офіційному сайті.

Цікаво, що Сергій Кривонос раніше був першим заступником Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Нагадаємо, заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ полковник Сергій Кривоніс зняв свою кандидатуру на виборах після зустрічі з Петром Порошенком, яку ініціював президент.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Кривоніс - не публічний політик, він реальний професійний воїн, але дуже багато хто в армії дивився саме на нього з надією. Ну що ж, почекаємо детальніших роз'яснень, впевнений, що Сергій Григорович скоро все висловить. Дуже вже цікаво, що йому пообіцяли за зняття, знаючи глобальні плани полковника, це мав бути, я сподіваюся, якийсь дуже масштабний проект.

Кандидата в президенти зі спецназівця не вийшло, але цікаво, який шлях собі вибрала ця непересічна особистість, і як він пояснить свій вчинок людям, які повірили в нього. Щоб не було соромно перед людьми, хто приїхав на з'їзд його партії і йшов за ним.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що колишня дружина Льовочкіна сплуталася з музикантом-злочинцем: морячок здивував художницю.

Екс-дружина глави адміністрації президента часів Януковича Сергія Льовочкіна, яка після розлучення проживає у США, вийшла заміж за американського музиканта із сумнівною репутацією.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 4 березня, у Дніпровському районі Києва, на вулиці Флоренції вбили бізнесмена. Застреленим виявився 59-річний Сергій Кисельов - головний свідок у справі "діамантових прокурорів".

Також Знай.ua писав про те, що Аваков ризикує попрощатися із кріслом міністра: за що можуть звільнити керівника МВС.