Кандидат у президенти і комік Володимир Зеленський є дуже енергійним, раціональним і вимогливою людиною, але зовсім не простачком. Про це повідомляється в УП.

"З-за сервала "Слуга народу" Володимира Зеленського час від часу плутають з головним його героєм Василем Голобородьком. Але керівник студії "Квартал 95" – далеко не простак і їздить на роботу на велосипеді, а на Range Rover у супроводі охоронців", - наголошується в матеріалі.

При цьому Зеленський намагається стежити за своїм здоров'ям і має досить щільний щоденний графік. Він прокидається близько 7 ранку, снідає з сім'єю і їде на тренування. При цьому активно тренуватися Зеленський почав три роки тому.

Він займався і тайським боксом, і бігом і плаванням, і силовими вправами, і пілатесом.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Поступово Зеленський відмовився від фастфуду та кинув палити. Після тренування Зеленський приїжджає або на знімальний майданчик, або в офіс студії "Квартал 95". Його робочий день може закінчитися і до 21:00, і в годину ночі.

Дружина розповіла, що поле того, як він оголосив, що йде в політику, то у Зеленського з'явилася нова залежність – Facebook.

"Він сприймає Facebook як газету – чисто подивитися стрічку, хто що написав, які новини і так далі. Йому постійно хтось пише в месенджери, купа інформації приходить. Два телефони постійно в руках – не знаю, ховати їх треба чи що?" - обурюється на питання УП про соцмережі його дружина.

Крім того, у Зеленського є ще дві залежності – кава і кіно. За день він спокійно випиває по три-чотири чашки еспрессо, американо без цукру.

Нагадаємо, Зеленський екстрено звернувся до українців. Незважаючи на те, що гроші збираються для доброї справи, деякі звинувачують кандидата в популізмі.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський посадить чиновників в "акваріум". Кандидат у президенти запропонував власний рецепт ліки від корупції.

Знай. ua писав, що президентський рейтинг Зеленського зріс до 33%. У те, що Зеленський стане президентом, вірять майже стільки жеукраинцев, як і в перемогу Порошенка.