11 березня президента Петра Порошенка чекають у Житомирі. Як повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, очікується, що президент візьме участь у Раді регіонального розвитку, відкриє гуртожитки для військових, а також зустрінеться з житомирянами у центрі міста.

Петро Порошенко

Останній захід заплановано на майдані Корольова і цю зустріч мають провести з Порошенком вже як з кандидатом у Президенти України. Планується, що тут виступатимуть Тарас Петриненко, Тетяна Горобець, Тарас Чубай та гурт "Плач Єремії".

9 березня на Майдані Незалежності в Києві відбулася акція, організована партією "Національний корпус", з вимогою притягнути до відповідальності осіб, задіяних у корупційних схемах в оборонному секторі. В акції брали участь близько 2 тис. осіб. Після виступів активісти пішли з Майдану до АП, щоб оголосити свої вимоги.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

На підході до будівлі Адміністрації президента відбулися зіткнення між представниками "Нацкорпуса" та "Національних дружин", які підійшли до кордону поліції, схопили металеві огорожі та кинули їх у правоохоронців. Під час зіткнення учасники акції також випускали петарди, в повітря, ймовірно, було розпорошено якусь речовину, а також запалювали фаєри. У поліції заявили, що в результаті зіткнення біля Адміністрації президента постраждали двоє поліцейських і нацгвардієць. Після мітингу учасники акції поїхали в Черкаси, де перебував Порошенко, щоб оголосити йому свої вимоги. Коли активісти прибули на площу, президент вже закінчив виступати перед жителями міста. Радикально налаштовані активісти після зіткнень з поліцейськими прорвалися до сцени.

Раніше передавалось, що українська держава, захищаючи свою цілісність і незалежність від агресії Російської Федерації, змогла звільнитися від культурної окупації, в якій перебувала протягом багатьох років.

Про це розповів президент України Петро Порошенко під час заходів з нагоди 205-ї річниці з дня народження великого українського поета Тараса Шевченка на Тарасовій горі в Каневі, повідомляє прес-служба глави держави.

Нагадаємо, Путін чи Порошенко: Меркель сколихнула світ.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів, як закінчить війну на Донбасі і переможе Путіна: план вже на столі.

Знай.uа писав, Порошенко зробив екстрене звернення до українців: руйнується найважливіше.