Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського вирішила, що українці мають знати більше знати, який він! Повідомлення про це з’явилось на Telegram-каналі команди Зеленського.

"Вирішили зібрати 10 думок щодо Володимира Зеленського, які сформувалися у нас, його команди, після системного спілкування та роботи з ним", - йдеться у повідомленні.

Отож, перші "5 заповідей" вже оприлюднили в мережі:

1. Зеленський — символ відкритих можливостей. Він зміг створити з хобі молоді — нову бізнес-індустрію. Потрапив на обкладинку Forbes.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

2. Зеленський — це бренд. Бренди змінюють життя людей. Працюючи з ним, ти не можеш бути другим чи третім. Все, за що берешся — має бути номером один.

3. Зеленський — це символ змін. Він зруйнував всі стереотипи, навіть про виборчу кампанію. Влоги? Telegram-канал? Бургери під час висунення? Серйозно?! Все, що він робить — про «по-іншому». І це розвиває та змінює.

4. Зеленський — це чесність. Коли він не знає — він говорить про це. Коли він сумнівається — він говорить про це. Коли він обіцяє — це буде зроблено.

5. Зеленський — це розвиток. Щоденне навчання. Експерти. Зустрічі. Спорт. Економіка. Знову експерти. Він — символ того, що ти зобов'язаний вчитися завжди.

А далі автор повідомлення добряче заінтригував українців.

"Написати решту 5 думок? Із задоволенням! Ставте палець вгору. Як тільки зберемо 7 000, відразу викладемо", - йдеться у повідомленні!

Варто зазначити, що "палець вгору" поставили вже майже 2000 підписників.

Нагадаємо, Зеленський привітав українок з 8 березня: вийшов на вулицю і задарував квітами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський у ході зустрічі з іноземними журналістами розповів про ставлення про Путіна, війну на Донбасі та перемовини з Росією.

Також Знай.ua писав про те, що студія Квартал 95 представила спеціальний номер до Міжнародного жіночого дня.