Відомий шоумен і комік, а в даний час і кандидат в українські президенти Володимир Зеленський протягом тривалого часу займає лідируючу позицію в рейтингу ймовірних переможців майбутніх виборів. Природно, це не подобається іншим кандидатам, і вони влаштовують всякого роду провокації, наприклад, мітинги незадоволених громадян.

Нещодавно Володимир Зеленський провів зустріч із заступником державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом, в ході якої артист розповів про тиск і порушення у передвиборчій кампанії. Про це стало відомо з повідомлення команди Зеленського на офіційній сторінці кандидата в Facebook.

Зеленський і Гейл

Зокрема, у четвер, 7 березня, кандидат провів зустріч з представником держдепартаменту, при цьому на ній також була присутня і посол США в Україні Марі Йованович. У повідомленні команди Зеленського говориться: "Кандидат у президенти розповів панові Гейлу про хід передвиборчої кампанії, в якій зараз фіксуються порушення ... Зеленський нещодавно зіткнувся з тиском - біля його офісу виявили апаратуру для прослуховування, яка належить СБУ".

Крім цього, вони обговорили "важливість прозорості та демократичності майбутніх виборів", після чого Зеленський розповів Гейлу, чим планує займатися у випадку, якщо переможе на майбутніх президентських виборах. Зеленський підкреслив: "Серед головних завдань: перемога над корупцією, що досягається, зокрема, через максимальне сприяння антикорупційних органів та відкритість влади".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Володимир Зеленський

Крім того, вчора Зеленський заявив, що проти нього готують кримінальне переслідування. Кандидат переконаний, що "спеціальні люди" планують встановити на тимчасово окупованій території Луганської області політичні біл-борди з його зображенням.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ЦВК скасувала реєстрацію Євгенія Мураєва, Дмитра Добродомова та Дмитра Гнапа кандидатами на президентський пост на наступних виборах 31 березня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський розповів на зустрічі з іноземними журналістами про військові дії на Донбасі, Путіна, а також переговори з країною-агресором.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон висунув пропозицію про зарплати чиновникам – міністрам слід платити 50 тис. доларів, депутатам – 30, але в разі крадіжки їм треба давати довічне ув'язнення.