Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам повідомив, що розслідування "Наші гроші з Денисом Бігусом" про корупцію у сфері військових закупівель було оприлюднено, щоб "підірвати довіру" до армії, держави і оборонного комплексу. Про це в четвер, 7 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на заяву Петра Порошенка телеканалам.

Петро Порошенко

"Зараз уряд разом з РНБОУ повинні почати процедуру підбору аудитора. Це повинна бути міжнародна компанія з відповідним рівнем довіри. Крім аудиту, там повинна бути ревізія. І ревізію повинні проводити наші правоохоронні органи. І ревізію повинна проводити наша аудиторська служба, яка проаналізує контракти, яка буде мати доступ, в тому числі і секретних документів, яка буде мати можливість у разі знайдених порушень точно їх усунути і проінформувати про це суспільство", - заявив Петро Порошенко.
Президент України зазначає, що розслідування журналістів не має "нічого нового".
"Всі відомості досліджувалися протягом місяців або навіть більше року. І перед пред'явленням підозри була зроблена спроба зробити скандал", - зазначив Петро Порошенко.
"Чому це небезпечно? Адже мова йде про спробу підірвати довіру до армії, спробу підірвати довіру до держави і до оборонного комплексу", - додав Президент.

Петро Порошенко

За словами Президента України, розслідування махінацій, про які повідомили Наші гроші, українські правоохоронці ведуть вже більше року.
"Президент підкреслив, що прямо перед пред'явленням підозри, відразу ж після завершення відповідних експертиз, у даному разі податкових, стався витік інформації з правоохоронної системи", - йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента.

Нагадаємо, Порошенко підписав закон: Україна відкриє двері перед іноземною армією.

Як повідомляв Знай.uа, Розенко розповів про "шаленому зростанні зарплат": Україна на порозі економічного дива.

Знай.uа писав, Порошенко відреагував на розкрадання в Укроборонпромі і назвав винних.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще