Скандальна депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон продовжує роздмухувати скандал із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, якого вона днями публічно образила у Facebook.

Ірина Фаріон

Фаріон назвала Зеленського "клоуном", а його прихильників - "д*білами". Однак на цьому вона не зупинилася, продовжуючи серію образливих випадів у бік Зеленського.

Цього разу вона опублікувала нібито викривальну статтю про статки Зеленського, підписавши її "Про ще одного мерзотника. Ця тварюка найкращий спосіб для виявлення дебілів".

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Не забула Фаріон бризнути отрутою і в бік Гордона.

Нагадаємо, українці жорстко відреагували на скандальну заяву депутатки від партії "Свобода" Ірини Фаріон, яка обізвала кандидата у президенти Володимира Зеленського "клоуном", а його виборців - "де*ілами".

Ірина Фаріон

Скандальну заяву Фаріон зробила на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Панове! Що я помітила. Там, кажуть, один га * дон в штани наклав від страху .... і кому ти потрібен, нещастя ... Так ось, панове. Всі брудні коменти йдуть насамперед від бидляка Зеленського. Як розкішно , що ми їх так просто і легко ідентифікували. Рівень підтримки цього блазня - це коефіцієнт дебілів в країні. Отже, на виборах ми отримаємо їх перепис. І це прекрасно. Борітеся - поборете! " - написала Фаріон.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до президента Петра Порошенка, аби той дав адекватну оцінку діям Ірини Фаріон (член Всеукраїнського об'єднання "Свобода") та Ігоря Степури (заступник голови Кіровоградської облради).

Як відомо, обидва політики опублікували у своїх соціальних мережах заклики до вбивства Дмитра Гордона. Вони бажали смерті відомому журналісту, а в коментарях захоплювалися один одним. Крім того, Фаріон і Степура згадали ще одного українського журналіста - Олеся Бузину, якому так само було винесено "смертний вирок".

Також Знай.ua писав про те, що в медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.