Студія "Квартал 95" підготувала до виходу вкрай цікавий ролик. На ньому кандидат у президенти України Володимир Зеленський по-македонськи розстрілює депутатів під ліричну пісню Віктора Павліка "Ні обіцянок, ні пробачень". Передає "Страна".

Зеленский

Невеликий ролик змонтовано, очевидно, з кадрів другого сезону серіалу "Слуга народу", де персонаж Володимира Зеленського після безуспішних спроб вмовити депутатів Верховної Ради проголосувати за реформи зважується на радикальний крок.

Сцена, де Зеленський стріляє з двох автоматів, здається особливо комічною завдяки легендарній пісні Віктора Павліка 1997 року.

Раніше повідомлялося, що українська журналістка і ведуча телевізійної програми "Рандеву" Яніна Соколова запросила Володимира Зеленського на розмову в свою студію, однак вона зробила це дуже провокаційно.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Соколова заявила, що ось уже протягом останніх трьох місяців її глядачі регулярно ставлять запитання, коли ж у її програмі з'явиться кандидат у президенти Володимир Зеленський.

У своєму відеозвернення Соколова відповіла, що весь це час намагалася домовитися про розмову з представниками кандидата, неодноразово передаючи через них запрошення.

Проте всі ці запити ігнорувалися і ніяких відповідей на них так і не надійшло, стверджує Соколова.

У відповідь на мовчання журналістка вирішила особисто звернутися до Зеленському з провокаційним закликом.

Вона заявила, що всі існуючі інтерв'ю цього кандидата носять виключно компліментарний характер і реальні питання так і не були поставлені.

"Володимир! Ну ти ж не сц*кун. Прийди на "Рандеву", у нас до тебе багато запитань, власне, "у нас", – це у всього українського народу, оскільки відповідей на них ми жодного разу не почули", – звернувся до Зеленському Соколова.

Нагадаємо, екс-мер Рейк'явіка дав важливі поради для кандидата в Президенти Володимира Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, у штабі Зеленського знайшли небезпечний пристрій.

Також Знай.uа писав, Зеленського підтримав впливовий європейський політик.