Представники "Нацкорпусу" і "Нацдружин" провели акцію в Козині - під маєтком Ігоря Гладковського - сина першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Його відсторонили від посади на час розслідування фактів розкрадань в оборонному комплексі.

Активісти розповіли, що учасники акції "вирішили навідатися до маєтку одного з фігурантів корупційного справи про розкрадання в армії Гладковського-молодшого ще раз".

"Ми не залишимо в спокої мародерів і корупціонерів, які розкрадають військовий бюджет під час війни, не дамо зам'яти цю тему і будемо домагатися виконання наших вимог", - заявили в ПК і НД.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Головні вимоги учасників - взяти під варту і заарештувати рахунки та майно Гладковського-старшого і осіб, які є фігурантами розслідування - Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогози, керівництва ДК "Укроборонпром". Варто зазначити, що директорам всіх держпідприємств, які були учасниками схем вимагають обрати покарання у вигляді позбавлення волі та конфіскації майна.

Цікаво, що вимагають оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов'язаних з розкраданнями в армії. А від генпрокурора - щотижня звітувати щодо цієї резонансної справи на загал.

Провести наступну акцію учасники запланували на 9 березня в центрі Києва - у разі, якщо їхні вимоги не будуть виконані.

Нагадаємо, корупційний скандал у оборонці: Гладковський пригрозив "замовникам", мішень для фейків.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти програми "Наші гроші" виконали свою обіцянку і оприлюднили третю частину циклу розслідувань про корупцію в оборонній сфері.

Також Знай.ua писав про те, що розкрито секрети "партизанів Порошенка": фокуси, техніка щирості та ігри - все розповіли ЗМІ.