Син звільненого Порошенком заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відповів на скандал про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв "злити" джерело нібито неправдивої інформації найближчим часом.

Відповідну заяву Гладковський-молодший зробив на камеру.

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - каже Гладковський.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Гладковський-молодший переконаний, що для цього "обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав’язується думка "команда погана, а отже і президент поганий".

Він стверджує, що такою мішенню для фейків було обрано його батька – першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

"Давайте пригадаємо, що живемо у правовій країні і можемо законно, у судовому порядку, за кожен бездоказовий факт, як вони там кажуть "виписати люлєй", а ще дуже скоро ви дізнаєтесь, хто насправді зліпив цей огидний фейк та злив його журналістам", - резюмував Ігор Гладковський.

Нагадаємо, після скандалу з журналістським розслідуванням Bihus.info президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника Секретаря Ради Нацбезпеки і оборони Олега Гладковського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти програми "Наші гроші" виконали свою обіцянку і оприлюднили третю частину циклу розслідувань про корупцію в оборонній сфері.

Також Знай.ua писав про те, що розслідування журналістів Bihus.info про корупцію, закупівлю контрабандного обладнання і мільйонні заробітки оточення Порошенко справило ефект вибуху бомби і викликало потужний резонанс у суспільстві.