У Донецьку бойовики затримали колишнього керівника фракції Партії регіонів у Донецькій Облраді Миколи Загоруйко. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Дениса Казанського в Facebook.

"Так старався, бідолаха, та все даремно. Не оцінили товариші антифашисти", - з іронією пише Денис Казанський.

За словами блогера, в терористичної організації «ДНР» він «директором департаменту стратегічного аналізу і планування ради міністрів».

«Служив „руському миру“, але щось пішло не так» - зауважив журналіст.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путінські паразити з "ДНР" благають про скоринцку українського хліба: хунта, голодуємо, допоможи

На окупованому путінськими головорізами Донбасі бойовики з так званої "ДНР" виступили за оновлення торгівлі з підконтрольною уряду України територією. Аргументують вони тим, що у жителів ОРДЛО не вистачає фінансів на продукти харчування першої необхідності.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналіста Дениса Казанського, який посилається на одного з лідерів бойовиків Олександра Ходаковського.

Казанський вирішив нагадати, що раніше терористи підтримували розрив торгівельних відносин з Україною, однак тепер у людей немає грошей на їжу, тому бойовики змінили свою думку.

"Ходаковський тепер за торгівлю з Україною, тому що в ДНР людям стало вже нічого жерти. Поки у людей були гроші, вони були проти "торгівлі з фашистами", але тепер народ так збіднів, що можна і поторгувати. Хунта, допоможи, голодуємо!" — прокоментував журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 березня бойовики на Донбасі сім разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ, тричі застосувавши заборонений "Мінськом" озброєння. Про це штаб операції Об'єднаних сил повідомляє на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, зазначається, що в зоні відповідальності тактичного угруповання "Схід" проросійські бойовики шість разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових на Донбасі.

Нагадаємо, українські вояки на Донбасі збили розрекламовану путінську пташку: фото.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розкрив українцям секрети роботи: перевіряйте, переконайтеся, приєднуйтесь.

Знай.uа писав, Трамп зробив розкішний подарунок Путіну, тисячі військових повернуться додому: деталі.