Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до українців і вирішив детальніше розповісти їм про своєму передвиборному штабі і ті кроки, які вони роблять. Відповідна публікація з'явилася в Telegram-каналі Команди Зе.

Зеленський зазначив, що українці дуже круті і він з командою отримує неймовірну зворотний зв'язок від них у коментарях. Тому вирішив відповісти на найбільш часто задається питання: "Хто в команді Володимира?"

Зеленський пояснив, що в його команді є довірені люди. За його словами, це не члени партії, а ті люди, яким довіряють і саме вони координують роботу із захисту голосів на виборах по всій Україні.

При цьому Зеленський підкреслив, що кожен офіс в Україні відкрито розповідає про свою діяльність та волонтерів, які там працюють.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Крім того, Зеленський відкритий до пропозицій і зазначає, що кожен українець може через форму на сайті його партії запропонувати гідних людей сам.

Також Зеленський пояснив, що на YouTube-каналі у влогах його команда показує всіх експертів, з якими зустрічається і нікого не приховує.

Раніше повідомлялося, що шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як планує вирішувати ситуацію на тимчасово окупованому Донбасі.

Зеленський відповів на актуальні питання про війну на Донбасі та способи її вирішення, а також про своє ставлення до старої влади.

Нагадаємо, Коломойський "злив" Зеленському десятки мільйонів з Привату. Член пропрезидентської фракції не розповів, хто джерело цієї інформації.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський з Кошовим роздяглися заради котів. Зеленський і Кошовий стали березневими котами для нового шоу у виступі для Кварталу 95.

Знай. ua писав, що Зеленський вляпався у гучний скандал. 27 представників інтелігенції написали відкритий лист-звернення до українців.